Jobba hos oss på Zeeksack

Vi drivs av att göra skillnad genom att fokusera på små förändringar som kan ha stor effekt. Vi började med att omdefiniera vad en praktisk och organiserad ryggsäck är. Idag är vi ett företag som förutom ryggsäckar är dedikerade till att skapa praktiska, smarta och hållbara produkter för ro i vardagen och ett aktivt liv. Vi söker nu personer som vill vara en del av vårt team.

Vi söker för närvarande efter personer inom fyra olika områden:

  1. Design: Vi söker efter en erfaren designer som kan hjälpa oss att ta fram nya innovativa designer och samarbeta med vårt team. Vi är också intresserade av att ha en praktikant som kan lära sig om alla aspekter av produktutveckling, från research till prototyper och produktion.

  2. E-handel: Vi söker efter en praktikant som kan hjälpa oss med alla områden av e-handel, från att hantera beställningar till att delta i marknadsföringsaktiviteter och att hjälpa till att skapa innehåll för vår hemsida och sociala medier.

  3. Supply-chain: Vi söker efter en praktikant som kan hjälpa oss att kartlägga produktion i närområdet och alla flöden kring det. Du kommer att få lära dig om alla aspekter av supply-chain management och jobba med hållbarhet i fokus.
  4. Community & Social Media Manager: Vi söker efter en praktikant som kan hålla kontakten med vårt växande community av kunder och kreatörer samt driva innehållsskapande i sociala medier.
Om något av detta låter som en spännande utmaning du är redo för, vänligen kontakta oss nedan och bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi ser fram emot att höra från dig. 

Vi är glada att du är intresserad av att göra en skillnad tillsammans med oss!

KONTAKTA OSS HÄR