Om oss

Vi tror på att organisera din vardag för att minska onödig stress.

Man står på en bro med en svart ryggsäck
David Brudö, medgrundare Zeeksack.

Idén till Zeeksack föddes ur en aktiv livsstil med höga stressnivåer och fullspäckade scheman som resulterade i utmattning. Resan tillbaka till en mer balanserad vardag väckte vårt intresse för att minimera stress genom olika hjälpmedel.

Vi upptäckte att ryggsäcken faktiskt är ett sådant hjälpmedel. Vi har alltid älskat ryggsäckar. Vi tar ryggsäcken med oss överallt, till jobbet, skolan, när vi tränar, cyklar, reser eller är på picknick. Men när vi öppnar ryggsäcken är det rörigt och saker i den tenderar att försvinna som om det vore ett svart hål.

Att rota runt i en rörig ryggsäck känns som ett onödigt stressmoment som vi hellre hade varit utan. Forskning har nämligen visat att stresshormonet kortisol är högre när din miljö är rörig och oorganiserad.

Vi beslutade att skapa en ryggsäck som inte bara är praktisk utan även bidrar till en organiserad och mindre stressig vardag. Med fokus på enkelhet och funktionalitet är varje ryggsäck designad för att hålla allt på plats, oavsett vilket äventyr du står inför.

Idag är Zeeksack mer än bara en ryggsäck. Våra produkter används numera av människor med en aktiv livsstil, resenärer och toppatleter. Det de alla har gemensamt är att de vill ha smarta, funktionella och genomtänkta produkter som underlättar vardagen.

Vi tror att små förändringar på oväntade sätt kan göra stor skillnad. Därför kommer vi ständigt att introducera nya produkter som både organiserar din vardag och minskar onödig stress för ett lugnare liv.