The Organizer

The Organizer är en praktisk och rymlig ryggsäck på 30 liter med smart förvaring som håller dig organiserad och stressfri, såväl i vardagen som på nästa äventyr. Ryggsäcken kommer med två flyttbara avdelare så att du kan organisera innehållet precis som du vill. Den har flera fack för förvaring och en praktisk sidoöppning för direkt överblick och åtkomst. Vill du öppna den uppifrån som en vanlig ryggsäck, går självklart det också.

Via toppfacket har du enkelt tillgång till mindre prylar samt ett nyckelfäste, medan det separata och vadderade laptopfacket skyddar laptops och läsplattor upp till 16 tum. Ergonomiska axelremmar, vadderat ryggstöd och justerbar bröstrem ger maximal komfort när du bär ryggsäcken. Sidofickan håller din vattenflaska nära till hands.

The Organizer är självstående men samtidigt mjuk och formbar, vilket gör den extremt flexibel. Ryggsäcken är IATA-godkänd och passar som handbagage även hos flygbolag med striktare måttkrav, då den kan placeras under sätet. The Organizer har också en stöldsäker RFID-ficka som skyddar plånbok, pass och kreditkort från obehörig åtkomst och skimming.

Varje ryggsäck är tillverkad av ca 20 st återvunna PET-flaskor, så du kan vara trygg i att du gör ett hållbart val. Materialet är vattenavvisande och på utsatta ställen skyddas väskan av vattentäta dragkedjor från världens främsta tillverkare av dragkedjor, YKK.

För ytterligare komfort och flexibilitet kan du kombinera ryggsäcken med fästremmar och midjebälte, vilka säljs som extra tillval. Fästremmarna Activity Straps gör att du kan bära med extrautrustning och midjebältet Adventure Belt förbättrar stabiliteten vid aktivt användande. Med The Organizer kan du se fram emot bekymmersfria och organiserade vardagar, äventyr och resor.