The Organizer

The Organizer, den praktiska 30 liters ryggsäcken som håller dig organiserad och stressfri.

Med flyttbara avdelare och dubbel åtkomst till huvudfacket kan du enkelt anpassa och organisera din packning. Toppfacket på ryggsäcken ger lättillgänglig åtkomst till dina accessoarer så att du alltid har dem nära till hands

Med det vattenavvisande materialet kan du vara trygg att din packning håller sig torr, oavsett väderförhållandena.

The Organizer har flera praktiska funktioner som gör packningen enkel och bekväm, inklusive ett separat laptopfack som klarar upp till 16", ergonomiska axelremmar, sidoficka för vattenflaska, justerbar bröstrem och stöldsäker RFID-ficka.

Ryggsäcken är godkänd som handbagage och kan enkelt tas med på flygplan, vilket gör att du slipper höga kostnader och långa väntetider vid incheckning.

Dessutom är den miljövänlig, tillverkad av återvunnen polyester som återvinner 17-20 PET-flaskor från land och hav.

Med Activity Straps (säljs separat) kan du fästa extra utrustning och tillbehör på utsidan av din ryggsäck, vilket ger dig ännu mer utrymme och flexibilitet.

Du kan också köpa till vårt Midjebälte (säljs separat) för att avlasta kroppen och fördela vikten jämnt över höfterna, vilket minskar belastningen på rygg och axlar.

The Organizer är den perfekta lösningen för den som vill ha fullständig kontroll över sin packning och njuta av en bekväm och stressfri vardag eller resa.

1 av 3