The Carrier

The Carrier är en smidig och praktisk ryggsäck på 22 liter. Det gör den perfekt för vardagsbruk, när du är på väg till jobbet, skolan eller mellan olika aktiviteter. Precis som sitt större syskon The Organizer hjälper The Carrier dig att hålla ordning och reda på dina tillhörigheter med hjälp av sidoöppning och två flyttbara avdelare.

Ergonomiska axelremmar och vadderad ryggplatta ger dig maximal komfort när du bär ryggsäcken. Dessutom är The Carrier utrustad med en stöldsäker RFID-ficka som skyddar plånbok, pass och kreditkort från obehörig åtkomst och skimming. Till övriga smarta funktioner hör det separata och vadderade laptopfacket som skyddar datorer upp till 16 tum och sidohållaren som håller din vattenflaska nära till hands.

The Carrier är gjord för att vara självstående och stabil. Samtidigt är den mjuk och formbar, vilket gör att den passar som handbagage även hos flygbolag med striktare måttkrav och kan placeras under sätet. Ryggsäcken är tillverkad av 17 återvunna PET-flaskor, vilket gör The Carrier till ett hållbart val. Ryggsäcken är vattenavvisande och på utsatta ställen skyddas väskan av vattentäta dragkedjor från världens ledande tillverkare av dragkedjor, YKK. Med The Carrier kan du se fram emot en hållbar, bekymmersfri och organiserad vardag.