Detta gäller för handbagage på din resa

Man med ryggsäck som går ombord på ett flygplan och ska använda ryggsäcken som handbagage

När du ska resa med flyg finns det många saker att tänka på. Som vad du ska packa och hur du ska packa det. Olika krav på handbagage kan också ställa till det, vilket gör att du kan drabbas av tråkiga extrautgifter om du inte har koll på vad som gäller för just din flygresa. Därför har vi ställt samman denna guide och tips för att ge klarhet i vad som gäller. 

Oavsett om du ska ut på en långsemester eller på en kortare affärsresa så är det viktigt att du har rätt handbagage med dig. Handbagage ingår normalt i flygbiljetten och då gäller det att veta vilka begränsningar som finns och hur du packar bäst utifrån dem. Det är här en praktisk ryggsäck kan vara en räddare i nöden.

En av de främsta fördelarna med att använda en ryggsäck som handbagage är att det ger dig mer frihet att röra dig på flygplatsen. Med en kabinväska eller en datorväska är det svårt att ha båda händerna fria för att hantera biljetter, pass och annat. Med en ryggsäck däremot så har du båda händerna fria och du reser ergonomiskt då bärvikten är jämnt fördelad över ryggen.

En ytterligare fördel med ryggsäcken är att den oftast faller inom de regler för inkluderat handbagage som gäller, plus att den går att lägga under sätet framför dig, vilket vissa flygbolag kräver. 

På Zeeksack har vi en mängd praktiska ryggsäckar som passar som handbagage hos de flesta flygbolag. Våra ryggsäckar är designade med tanke på praktisk och organiserad funktion. De har en ergonomisk design för bästa komfort och är försedda med många fack och förvaringsmöjligheter som gör det enkelt att organisera och hitta det du behöver. Och bäst av allt, våra ryggsäckar är tillverkade av högkvalitativa och hållbara material så att de är redo för alla dina resor.

Är du ute efter en praktisk och bekväm lösning för ditt handbagage, tveka inte att kolla in vårt utbud av ryggsäckar på Zeeksack. Vi har ett brett utbud av ryggsäckar i olika storlekar och modeller, så att du kan hitta den som passar just dina behov bäst.

Det är också viktigt att notera att reglerna för handbagage kan variera mellan olika flygbolag och även mellan olika flygplan, så det är alltid bäst att kolla med det specifika flygbolaget eller planet innan du reser för att säkerställa att din ryggsäck passar inom deras regler. Som hjälp på vägen har vi nedan sammanställt regler för handbagage som olika flygbolag har. 

Så packa smart, res bekvämt och kom ihåg att en praktisk ryggsäck från Zeeksack är ett utmärkt val som handbagage när du reser med flyg.

Här följer ett antal handbagage-regler från olika flygbolag: 


Air France
Storlek: 55 x 35 x 25 cm
Vikt: 12 kg

British Airways
Storlek: 56 x 45 x 25 cm
Vikt: 23 kg

Easyjet
Storlek: 56 x 45 x 25 cm.
Vikt: Inga restriktioner för vikt

Finnair
Storlek: 56 x 45 x 25 cm
Vikt: 8 kg

KLM
Storlek: 55 x 35 x 25 cm
Vikt: 12 kg

Lufthansa
Storlek: 55 x 40 x 23 cm
Vikt: 8 kg

Norwegian
Storlek: 55 x 40 x 23 cm
Vikt: 10 kg

SAS
Storlek: 55 x 40 x 23cm
Vikt: 8kg

Turkish Airlines
Storlek: 55 x 40 x 23cm
Vikt: 8kg

Ryanair
Storlek: 40 x 20 x 25 cm
Vikt: Inga restriktioner, skall få plats i sätet framför dig

Tillbaka till blogg
1 av 4