Garanti

Vi har ett tydligt mål.

Att skapa och leverera fantastiska produkter som du ÄLSKAR och som hjälper dig att organisera och lugna ditt sinne .

Det är därför vi erbjuder livstidsgaranti på alla våra produkter.

Om vi inte kan åtgärda eller reparera en tillverknings- eller materialdefekt kommer vi att ersätta produkten, inga frågor ställda. Var medveten om att denna garanti endast är begränsad till den ursprungliga köparen. Kvitto och köpbevis kommer att behövas.

Observera att repor, repor, bucklor och andra fläckar som uppstår på grund av normalt slitage på resor inte faller under produktgarantin. Inte heller i händelse av missbruk, försummelse, slarv, användning av produkten på något annat sätt än vad som är avsett, utbyte mot någon annan del eller tillbehör än originaldelar och produkter, eller något försök till reparation eller modifiering om inte uttryckligen skriftligen tillåts av ZEEKSACK. Korrosion och försämring orsakad av materialutmattning efter långvarig användning täcks inte av produktgarantin.

ANSVARSFRISKRIVNING KICKSTARTER

Däremot erbjuder vi inte återbetalningar, returer eller byten av varor som tas emot som Kickstarter-belöningar.

Här är varför:

Som vår Kickstarter-community kallas föremålen som du får efter att ha gjort ett löfte"belöningar"eftersom de inte är köp i traditionell mening. Det stöd du har gett oss som Kickstarter-stödjare gör att vi kan växa och utveckla vår verksamhet, skapa nya produkter, förbättra befintliga och, sist men inte minst, samla kundfeedback. Därför kan vi inte erbjuda återbetalningar, returer eller byten för några belöningar från denna kampanj.

1 av 3