The Zeeker

The Zeeker är en effektiv och genomtänkt ryggsäck som låter dig anpassa och organisera din packning precis som du vill ha den.

Med en kapacitet på 27 liter, flyttbara avdelare, sidoöppning och dubbel åtkomst till huvudfacket, så kan du ta med dig allt du behöver vart du än går.

Dessutom har ryggsäcken ett separat laptopfack som rymmer en dator upp till 15", så att du enkelt kan hålla din dator åtskild från resten av packningen.

Ryggsäckens högkvalitativa, vattenavvisande material håller packningen torr och miljöpåverkan låg, eftersom den är tillverkad av återvunnen polyester.

The Zeeker 2nd Edition har lagt till ett sidofack för vattenflaska eller termos, vilket gör det enklare att hålla sig hydrerad under dina resor och äventyr. 

Ryggsäcken är godkänd som handbagage på flyget vilket gör att du slipper checka in bagage och undviker därmed dyra avgifter och långa köer vid incheckningen.

The Zeeker har också ergonomiska axelremmar för optimal komfort under längre turer. Den har också stöldsäkra sidofickor och YKK-dragkedjor, vilket gör att du kan känna dig trygg och säker på dina äventyr. 

Den här mångsidiga ryggsäcken är perfekt för vardagligt bruk eller helgäventyr, och dess flexibilitet gör det lätt att ta med dig allt du behöver på resan.

Beställ din Zeeker-ryggsäck idag och ta kontroll över din packning, så att du kan uppleva dina äventyr utan stress.

1 av 3