The Zeeker

The Zeeker är en smart och praktisk ryggsäck på 27 liter som passar både för vardag och resor. Vårt system med sidoöppning och två flyttbara avdelare ger dig direkt överblick av dina tillhörigheter och låter dig organisera väskan som du vill. Huvudfacket når du även uppifrån och i det extra toppfacket förvarar du mindre tillhörigheter för snabb åtkomst.

Det högkvalitativa, vattenavvisande materialet som tillverkats av 7 återvunna PET-flaskor håller packningen torr och miljöpåverkan låg. Det vadderade laptopfacket har plats för en dator upp till 15 tum och hålls separerat från övrig packning. Ryggsäcken har även ett sidofack för din vattenflaska eller termos.

Trots att den är självstående är The Zeeker också mjuk och formbar, vilket gör att den passar som handbagage även hos flygbolag med striktare måttkrav och kan placeras under sätet. Ergonomiska axelremmar, gömda sidofickor och YKK-dragkedjor garanterar komfort och säkerhet i vardagen och på dina äventyr. Denna mångsidiga ryggsäck passar utmärkt för både vardagslivet och äventyr. Den ger dig flexibilitet att bära allt du behöver, för ett mindre stressigt och mer organiserat liv.

1 av 3