Om oss

Vi tror att det är de små sakerna som kan göra stor skillnad. Som vad du bär med dig varje dag och hur du bär det.

Grundaren av Zeeksack, företaget som säljer praktiska ryggsäckar
David Brudö, en av grundarna på Zeeksack.

Zeeksack föddes ur en aktiv livsstil med höga stresspåslag och fullspäckade scheman som resulterade i psykisk ohälsa. Resan tillbaka till en hållbar tillvaro väckte vårt intresse för att minimera stress genom olika hjälpmedel. 

Vi fann att ryggsäcken är ett sådant oväntat exempel. Vi har alltid älskat ryggsäckar. Vi tar dem med oss överallt. Till jobbet, skolan, när vi tränar, när vi reser eller är på picknick. Men när vi öppnar ryggsäcken är den som ett svart hål av röra. Vi tyckte att rota runt i ryggsäcken var ett onödigt stressmoment som vi egentligen inte behöver. Så varför fanns det inte en stilren och praktisk ryggsäck som faktiskt hjälper oss att få ordning på tillvaron? 

Studier har visat att nivåerna av kortisol (stresshormonet) är högre när din miljö är rörig och oorganiserad. Med vårt passion för mental hälsa och ett aktivt liv valde vi att designa en ryggsäck som faktiskt håller ordning på grejerna som ligger i den. 

Zeeksacks filosofi är att använda smart funktionalitet och design för att hjälpa människor i hela världen att organisera sina liv och hitta lugnet i tillvaron. Vi tror att små förändringar på oväntade sätt kan göra stor skillnad. Därför kommer vi kontinuerligt att introducera väskor och tillbehör som inte bara bär dina saker, utan också förenklar och berikar ditt liv genom att minimera onödig fysisk och mental belastning.

1 av 3