Om oss

Vi tror att det är de små sakerna som kan göra stor skillnad. Som vad du bär med dig varje dag och hur du bär det.

ZEEKSACK föddes ur en aktiv livsstil med höga stresspåslag och fullspäckade scheman som resulterade i utbrändhet. 

Vi har alltid älskat ryggsäckar. Vi tar dem till jobbet, när vi tränar, när vi reser eller är på picknick. Men när vi öppnar ryggsäcken är den ett svart hål av kaos för våra tillhörigheter. Vi tyckte att rota i ryggsäcken var ett onödigt stressmoment som vi egentligen inte behöver. Så varför fanns det inte en ryggsäck som faktiskt hjälper oss att få ordning på tillvaron? 

Studier har visat att nivåerna av kortisol (stresshormonet) är högre när din miljö är rörig och oorganiserad. Med vår bakgrund från vad som påverkar det mentala välbefinnandet valde vi att designa en ryggsäck som faktiskt håller ordning på grejerna som ligger i den.

Efter år av design, forskning och prototyper lanserade vi The Organizer och den är bara startskottet. ZEEKSACKs filosofi är att använda smart funktionalitet och smart design för att hjälpa människor att organisera sina liv och hitta lugnet i tillvaron. Vi tror att små förändringar på oväntade sätt kan hjälpa dig att minska stress och skapa lugn i tillvaron. ZEEKSACK kommer kontinuerligt att introducera väskor och tillbehör som inte bara bär dina saker, utan förenklar och berikar ditt liv genom att minimera onödig fysisk och mental belastning.