VILKA BETALNINGSMETODER FINNS TILLGÄNGLIGA?

Våra betalnings partners är PAYPAL, STRIPE & KLARNA. Detta betyder att du kan betala med VISA, MASTERCARD & AMERICAN EXPRESS. Vänligen kontakta vår kundsupport om du har vidare frågor eller funderingar kring betalningen av din order.

BEHÖVER JAG ETT PAYPALKONTO?

Nej, du kan betala som gäst hos PAYPAL utan att behöva skapa ett konto. Dock rekommenderar vi att skapa ett konto då det gör framtida köp mycket smidigare.

SPONSORER & SAMARBETEN

Vi letar ständigt efter härliga människor som, precis som vi, tror på en livsstil med rörelse och organisation. Att resa är vad vi gör och om du är den personen vill vi ha dig med ombord. Hitta oss på sociala medier och låt oss se dig via en tagg och vår hashtag #ZEEKSACK.

Sitter du inne på ett bra förslag för samarbete hör då självklart av dig direkt till oss på support@zeeksack.com.

HUR VET JAG ATT MIN ORDER ÄR BEKRÄFTAD?

Efter att du färdigställt din order och din betalningsmetod blivit godkänd av någon av våra betalningspartners (PAYPAL, STRIPE eller KLARNA) kommer du till en bekräftelsesida. Du får även ett bekräftelse mejl skickat till den angivna adressen I kassan. Om du inte mottagit något mejl inom 24h, dubbelkolla din skräppost så den inte hamnat där. Om problemet kvarstår efter det, kontakta då vår kundsupport på support@zeeksack.com så hjälper vi dig gärna.

TILL VILKA LÄNDER SKICKAR VI?

Vi har möjlighet att skicka världen över med våra partners UPS, DHL, FedEX och Postnord. Vill du, kan du läsa mer om Frakter & Returer.
LÄS MER.

TILLKOMMER NÅGRA AVGIFTER PÅ MIN ORDER?

Extra avgifter så som skatt och tull kan tillkomma på ordrar skickade utanför Sverige. Dessa eventuella avgifter betalas av kunden. ZEEKSACK™ har ingen information om hur mycket dessa avgifter kan bli och har därför inte möjlighet att informera detta till kunden. Kunden är ansvarig för administration och betalning kring dessa eventuella avgifter.

HUR ANVÄNDER JAG RABATTKODER?

Om du mottagit en rabattkod använder du den i kundvagnen innan du går vidare och färdigställer din order i kassan.