Jobba med oss på Zeeksack

Välkommen till Zeeksack - vi är ett företag som är dedikerade till att skapa praktiska och hållbara ryggsäckar för vardagen. Vi är stolta över att erbjuda en unik kombination av design och funktion i våra produkter och vi söker nu personer som vill vara en del av vårt team.

Vi söker för närvarande efter personer inom tre olika områden:

  1. Design: Vi söker efter en erfaren designer som kan hjälpa oss att ta fram nya innovativa designer och samarbeta med vårt team. Vi är också intresserade av att ha en praktikant som kan lära sig om alla aspekter av produktutveckling, från research till prototyper och produktion.

  2. E-handel: Vi söker efter en praktikant som kan hjälpa oss med alla områden av e-handel, från att hantera beställningar till att delta i marknadsföringsaktiviteter och att hjälpa till att skapa innehåll för vår hemsida och sociala medier.

  3. Supply-chain: Vi söker efter en praktikant som kan hjälpa oss att kartlägga produktion i närområdet och alla flöden kring det. Du kommer att få lära dig om alla aspekter av supply-chain management och jobba med hållbarhet i fokus.

    Om något av detta låter som en utmaning du är redo för, vänligen kontakta oss nedan och bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi ser fram emot att höra från dig!

    Vi är glada att du är intresserad av att göra en skillnad tillsammans med oss!

    KONTAKTA OSS HÄR