Smarta Accessoarer

Vi är glada att kunna presentera vårt senaste tillskott till vårt utbud av accessoarer: ett midjebälte till The Organizer 2nd edition och ett regnskydd som passar till alla våra ryggsäckar. Detta ger dig ytterligare möjligheter att anpassa och organisera din packning, samtidigt som det håller den skyddad mot väder och element.

Våra Activity Straps gör det enkelt att bära med dig det du behöver, oavsett om det är ett kamerastativ eller en yogamatta. Vi har även laptopfodral och en Tech Organizer för att skydda och hålla ordning på dina elektroniska tillbehör. Passfodralet, tillverkat av äkta saffiano-läder, ger stilsäkert skydd för ditt pass och har fack för kort, biljetter och sedlar.

Vårt mål är att göra ditt liv enklare genom att erbjuda genomtänkta, smarta och enkla accessoarer och tillbehör. Med vårt midjebälte och regnskydd kan du nu anpassa din ryggsäck precis som du vill ha den, medan du samtidigt bidrar till en hållbar framtid genom att använda återvunnen polyester i våra produkter.